Bröllop

Låt oss bli en del av upplevelsen under bröllopsfesten. Kanske under ett mingel dagen innan, tapas medan gästerna väntar in brudparet eller ett unikt inlägg som dessertvagn. Eller låt oss vara en barvagn och stå för nattmaten med härlig flæskesteg. Vår foodtruck kan också vila på hemmaplan, så bidrar vi bara med catering. 


Fest

Vår lilla foodtruck är en riktig festprisse och älskar att stå i centrum under kvällen då hon lätt blir en snackis och en partystarter. Hon kan också utgöra ett välkomnande inslag vid festens början med tapas och mingelmat eller rulla in med flæskesteg till nattmat.

Företagsevent

Vår smidiga vagn blir ett unikt och trevligt inslag att mingla runt med kollegorna eller kunderna vid företagseventet. Vi serverar enklare rätter som flæskestegssandwich, smørrebrød eller tapas, men kan också dyka upp som en härlig desertvagn. Lite härlig dansk hygge följer med på köpet och vårt utbud är starkt influerat av den danska matkulturen.


Vårt lilla familjeföretag grundar sig i kärlek till goda smaker, kvalité och kreativitet. Vår passion är mat av hög kvalité och rena smaker med starka influenser från det Danska köket. Lokala leverantörer med miljömedvetenhet och etisk djurhållning är en självklar del i vårt kvalitetstänk; köttet kommer från Hamragården i Åsa och Högens Gård i Idala. Engångsartiklar är oundvikligt i branschen, men vi strävar alltid efter ett minimum, komposterbart och absolut inte plast. 

OM OSS


En popupvagn med klass och Dansk touch


Kundåterkoppling

Catering till kalas, 22 pers

50-årsfest, 35 pers

Företagsevent, 20 pers